Köpvillkor Gippmokk AB

Gäller från och med 2023-11-24
Reviderad: 2023-11-24

Dessa villkor gäller för din beställning och användning av produkter och tjänster från Gippmokk AB, Häggsåsen 850, 845 72 Oviken, Sverige, organisationsnummer: 559436-2468 (”Gippmokk AB”). Den senaste versionen av dessa allmänna villkor finns tillgänglig på vår hemsida: gippmokk.se.

KONTAKT

info@gippmokk.se
Anders: 073-0561016
Annika: 073-0973314

ORDERBEKRÄFTELSE

När du slutfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din e-postadress du uppgav i kassan. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss på e-post info@gippmokk.se 

PRISER

Priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms 25%, frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i butiken utan föregående avisering. 

FÖRETAG/ÅTERFÖRSÄLJARE

Om du är företagskund eller önskar bli återförsäljare, vänligen kontakta oss på: info@gippmokk.se

BETALNING

Betalningar på hemsidan sker via kreditkort eller Swish Handel. Om du väljer Swish innebär det att när du slutfört din beställning så får du en länk till din app för Swish och betalar genom att godkänna denna. Om du inte har möjlighet att betala på detta sätt så kan du ringa eller maila oss.

FRAKT

Fraktkostnad tillkommer på leveranser inom Sverige. Fraktkostnad är beroende på antal och visas i kassan.

LEVERANSTID

Normal leveranstid inom Sverige är 3-5 arbetsdagar.

FÖRSENINGAR

Vi gör vårt bästa för att leverera snabbt, men tyvärr uppstår ändå förseningar ibland och vi garanterar inte leverans till en viss dag. Vid förseningar kontaktar vi dig och du har som kund rätt att häva köpet vid omfattande förseningar. 

LÄNDER

Vi levererar endast inom Sverige. 

VÅRA FRAKTSÄTT

Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe eller hem till dig och du blir aviserad via sms, e-post eller brev. 

UPPHÄMTNING VAROR

Om du vill hämta varorna själv kan du ringa eller maila oss för att komma överens om en tid. Ordern skall hämtas inom 14 dagar efter lagd beställning, annars annulleras ordern. 

REKLAMATION

Om varubrevet eller paketet har en yttre skada, anmäl det direkt på plats hos postombudet för att göra skadeanmälan. Om en vara är defekt eller om vi har packat fel kontakta oss på info@gippmokk.se och ange vad som är fel så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer. 

ÅNGERRÄTT

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar. Du står för fraktkostnader.

PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter som du lämnar till oss i samband med köp hanteras i enlighet med GDPR. I samband med köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att vi skall kunna behandla din order och genomföra köpet samt att bidra med relevanta uppdateringar kring status på din order. Denna behandling är nödvändig för att vi ska uppfylla vårt avtal med dig. De uppgifter som behandlas är 

Identitetsuppgifter – Namn
Kontaktuppgifter – Adress, E-postadress, Telefonnummer
Kundengagemang – Uppgifter om vilka produkter du handlat 

Du har enligt GDPR rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. 

För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. leverans av dina varor. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och får inte använda dina uppgifter för något annat än detta. 

Vår butik sköts av WordPress/ Woocommerce. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter till dig. Dina uppgifter lagras hos webbhotell One.com, i databaser och i WordPress applikationer. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg. 

FORCE MAJEURE

Vi anser oss befriade från förpliktelser att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas. 

ÄNDRINGAR AV DESSA KÖPVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa köpvillkor när som helst, så var vänliga och kontrollera dem regelbundet. Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.